47 dyr reddet fra zoo i krigspræget område!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krigen i Gazastriben har stået på i flere år efterhånden nu. Det tager ikke kun hårdt på befolkningen, men også på dyrene. Og især dyrene i zoo.

Nu er 47 dyr imidlertid blev reddet fra en zoo i Gazastriben. De er blevet reddet fra Rafah Zoo, som især er blevet kendt som ‘rædslernes zoo’, hvor fire løveunger frøs ihjel tidligere i år blandt mange andre rædsler. En løvinde fik også klippet sine kløer af, så gæsterne kunne “lege” med hende.

Redningsaktionen har længe været undervejs, men er blevet udskudt og forhindret flere gange på grund af urolighederne i området, men nu er det altså endelig lykkedes at redde dyrene fra de dårlige og elendige forhold i den zoologiske have.

Dyrene får nyt liv i reservat

De fleste af de reddede dyr bliver sendt til et reservat i Jordan, hvor omgivelserne vil være tilpassede til dyrenes behov og natur. Her vil de leve fredeligt og roligt resten af deres liv. Blandt de reddede dyr var flere løver. De bliver sendt til et specialiseret område i Sydafrika, hvor de ligeliges kan komme til at leve en god og rolig tilværelse. Udover løver var der også flere aber, ulve, en hyæne, ræve, katte, hunde, emuer, hulepindsvin, strudse og flere eksotiske fugle.

Godt samarbejde mellem Israel, Palæstina og Jordan

Redningsaktionen blev udført af dyrerettighedsorganisationen Four Paws Internationel. Redningsaktionen blev udført i et tæt og godt samarbejde mellem Four Paws, Israel, Palæstina og Jordan, trods problemerne der ofte er mellem disse involverde parter, men her kunne de se bort fra deres indbyrdes konflikter for at redde dyrene.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply