6-årig spejder-pige sælger vegansk mint-chokolade på gaden i New York for at sætte fokus på veganske muligheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den 6-årige veganer Emilia har sat en bod op i det østlige New York, hvor hun sælger veganske mint-chokolader, nærmere bestemt Thin Mints, melder Veg News og det lokale medie News10.

Men det er også godt, fordi du kan hjælpe dyrene og når du gør det, kan du være glad for… altså du kan tænke ‘jeg er glad, jeg hjælper dyrene, fordi det er godt'” tilføjer hun.

Den unge forretningspige, vis livret er pasta med sojasovs og næringsrig gær, har besluttet sig for at sælge Thin Mints, som en måde at skabe opmærksomhed for veganske muligheder i hendes lokalsamfund.

Men nogle gange kan det være lidt svært siger hun.

“Det er på en måde hårdt, fordi folk forstår ikke hvorfor du er veganer og de forstår heller ikke hvordan du elsker dyr” fortæller Emilia om sin lille veganske forretning.

Det er de her små mint-chokolade cookies, som Emilia sælger fordi hun vil være god ved dyrene. Foto: Veg News

Selvom det kan være lidt hårdt engang i mellem at sælge mint-chokoladerne, så er der dog også noget godt ved det fortæller Emilia.

“Men det er også godt, fordi du kan hjælpe dyrene og når du gør det, kan du være glad for… altså du kan tænke ‘jeg er glad, jeg hjælper dyrene, fordi det er godt'” tilføjer hun.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply