Café der vil gå vegansk modtager stor positiv respons – selv fra kødspisere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En cafe i USA har besluttet at lægge sig helt komplet om til en vegansk café. Den beslutning møder stor positiv respons – selv fra rutinerede kødspisere, som stadig vil komme på besøg.

“Vi har brug for flere modige og medfølende folk som dig, Maria! Tak. Det varmer mit hjerte når folk faktisk tænker videre end på deres egen profit og smagsløg. Du er fremtiden vi behøver. Sender dig megen kærlighed og succes” kommenterer en på beslutningen om at gå vegansk.

“Jeg er kød-spiser, men jeg elsker High Note så meget, at jeg elsker og respekterer beslutningen, og jeg vil fortsætte med at komme på besøg” lyder en af kommentarene.

High Note Café bliver helt vegansk inden for de kommende uger.

En anden tilføjede: “Din beslutning om at rykke frem med en mere medfølende tilgang er lige præcis hvad Chris Delforce havde i tankerne, da han skabte Dominion-dokumentaren. Virkelig tusind tak.”

Selv de der endnu ikke er blevet veganere reagerede positivt på annonceringen om gå vegansk. “Jeg er kød-spiser, men jeg elsker High Note så meget, at jeg elsker og respekterer beslutningen, og jeg vil fortsætte med at komme på besøg.”

Flere ikke-veganere forsvarer veganere

Specielt den sidste kommentar falder godt i jord med, at flere ikke-veganere tager veganere i forsvar og taler for veganisme. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply