Ægge-producent dømt for dyremishandling efter han ikke fodrede sine høns: over 5.000 høns er døde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En australsk landmand er blevet dømt for dyremishandling og han har fået forbud i fem år mod at holde dyr. Han er også blevet idømt en stor bøde på omkring 30.000 kroner.

I Australien er en landmand blevet dømt for en række forbrydelser mod dyr. Autoriteter har været nødsaget til at dræbe mere end 4.000 høns han havde, da de alle var inficeret med en meget smitsom sygdom, ifølge meldinger fra Australien.

 Aktivistgruppen NSW Hen Rescue postede en video på de sociale medier af hvad de siger var høns inde i et skur på Hr. Stones farm.”

Landmanden Shaun Stone blev fundet skyldig på baggrund af en inspektion fra RSPCA sidste år efter en klage fra dyrerettighedsorganisationen. Her blev farmen undersøgt af RSPCA, politiet, en fugle-ekspert og flere andre. De fandt omkring 4.000 syge høns og 1.000 døde i et skur.

Dertil havde hønsene alvorlige luseinfektioner og de var som nævnt smittet med en meget smitsom sygdom, hvorfor de alle blev slagtet.”

Aktivistgruppen NSW Hen Rescue postede en video på de sociale medier af hvad de siger var høns inde i et skur på Hr. Stones farm.

Hønsene så ud til at være sultne og tørstige, da de konstant ledte efter mad og prøvede at drikke fra hinanden brystvorter.”

Udover forbuddet mod at holde dyr i de næste fem år og bøden på omkring 30.000 kroner, så er Shaun Stone også bleve idømt 16-måneders samfundstjeneste.

Over 4.000 høns blev dræbt

Ifølge RSPCA var de fleste levende høns undervægtige eller afmagret. De så ud til at være sultne og tørstige, da de konstant ledte efter mad og prøvede at drikke fra hinanden brystvorter. Dertil have hønsene alvorlige luseinfektioner og de var som nævnt smittet med en meget smitsom sygdom, hvorfor de alle blev slagtet.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply