Alister Gardner er ultraløber og har været veganer siden 2012: “Jeg har ikke kigget tilbage siden”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alister Gardner fra Canada er ultraløber og ikke mindst veganer. I slutningen af maj deltog han i Ottawa-maratonet og vandt en imponerende andenplads. Nu fortæller han lidt om hvorfor og hvordan han blev veganer.

Alister narrede sig selv

“Jeg havde læst en masse serier af artikler fra the Guardian omkring den skjulte sandhed af moderne landbrug” indleder han. “Jeg var forfærdet over at indse, at jeg var en del af det ved at købe kød-produkter, så jeg sagde til min kone, at vi kun skulle købe lokalt ‘fritgående’ kød-produkter” sagde han videre.

“Så læste jeg efterfølgende endnu en artikel om hvordan dyr bliver slagtet og det fik mig helt til at stoppe – jeg havde aldrig tænkt over det før – så da jeg kom hjem sagde jeg, at nu var det nok. Ikke mere kød. Det hele skete på kun en uge. Så prøvede jeg kun at finde lokale æg fra nabogårdene og økologisk ost, fordi jeg troede det var humant, men efter to år vidste jeg, at jeg holdte mig selv for nar og så stoppede jeg helt. Siden har jeg ikke set mig tilbage” fortalte Alister om den måde han blev veganer på.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply