All Star-stjerner investerer i vegansk kødfirma ‘Vegan Beyond Meat’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En række All Star-stjerner fra den bedste amerikanske baskelball-liga NBA har investeret i det veganske kødfirma ‘Vegan Beyond Meat‘. Blandt dem er store navne som Kyrie Irving, Shaquille O’Neal og DeAndre Hopkins.

Blandt de nye investorer er både nuværende og tidligere basketball-atleter og de er også blevet ambassadører for brandet. Selv fortæller Vegan Beyond Meat, at atleter om nogen er nogen der forstår forbindelsen mellem hvad man putter i kroppen og hvordan det får en til at præstere.

Beyond Meat har startet en ny kampagne kaldet Go Beyond og har i den forbindelse lanceret en video med All Star stjernen Kyrie Irving, som du kan se i bunden af artiklen.

Hvad er Vegan Beyond Meat?

Vegan Beyond Meat er et firma der kommer fra USA, som laver køderstatninger af planter. Selv skriver de: “Hvem siger, at kød skal komme fra dyr? Kød består af fire byggesten: protein, fedt, sporstoffer og vand. Beyond Meat finder disse samme byggesten i planternes rige for at genopbygge kød fra jorden uden at ofre på smag eller tekstur. At opbygge kød uden dyr kræver færre ressourcer, hvilket gør det til en langt mere effektiv og bæredygtig proces,” skriver de på deres hjemmeside.

Umiddelbart kender vi her på Veganerforlivet.dk ikke til om man kan få Beyond Meat i Danmark, men vi vil tage kontakt til Vegan Beyond Meat for at høre om de planlægger at komme til Danmark.

Ved du mere om hvad Beyond Meat er eller har du nogle erfaringer med det eller lignende? Så vil vi rigtig gerne vide det her på Veganerforlivet.dk. Kommenter på artiklen eller send os en e-mail på kontakt@veganerforlivet.dk med dine oplevelser og erfaringer.

Opdatering fredag aften 22. februar 2019
Efter en e-mail korrespondance med Beyond Meat står det nu klart, at deres produkter ikke er at finde på det danske marked, men virksomheden vil gerne ekspandere internationalt og antyder, at de kan være på vej til Danmark. Det kan du læse mere om her.

Se videoen med Kyrie Irving her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply