Asger B spiller til åbning af ny vegansk restaurant i København

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

På fredag åbner der en ny vegansk restaurent i København. I anledning af åbningen skal musikeren Asger B spille nogle numre. Det har han netop afsløret på sin Facebook-profil. Det er spisestedet Batin, som kommer til at ligge på Nørrebro, som slår dørene op til ny vegansk mad.

Om det at skulle spille til begivenheden skriver Asger B: “Jeg spiller i anledning af åbningnen af det nye veganske spisested Batin på Nørrebro, Kbh.”

Asger B spiller til åbningen af den nye restaurent Batin på fredag.

Hos Batin kan man få sund, vegansk, økologisk og bæredygtig mad, inspireret af både det mellemøstlige og nordiske køkken.

Batin åbner allerede på fredag fra klokken 12.00. Se begivenheden på Facebook her.

 

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply