Asger B gæster Veganerpartiets podcast i dag – hør med fra klokken 17.00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I eftermiddag kan du høre endnu en podcast med Veganerpartiet. Her gæster musikeren og aktivisten Asger B podcastsstudiet. Det skriver Veganerpartiet på deres Facebook-side.

Dagens podcast bliver den tredje en af slagsen fra Veganerpartiet. Du kan se og høre med klokken 17.00 på Veganerpartiets Facebook-side.

Tidligere episoder:
1# – Tobias Holm:https://www.facebook.com/veganerpartiet/videos/2321053128214621/
2# – Morten Falborg Nordström (Extinction Rebellion):
https://www.facebook.com/veganerpartiet/videos/658790194575950/

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply