Asger B nomineret til årets veganske meningsdanner

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danmarks veganske forening står i år for en række priser og kåringer inden for den veganske verden heribandt årets veganske meningsdanner. I den kategori er musikeren Asger B nu blevet nomineret.

Asger Bech, der går under kunstnernavnet Asger B, afslører på sin private facebook-profil, at han er nomineret. “Så er jeg dæleme blevet nomineret til Årets Veganske Meningsdanner. Er det ikke bare hyggeligt,” skriver han.

Om baggrunden for nomineringen af Asger Bech skriver Danmarks veganske forening: “Asger er nomineret, fordi han med sine sange og musikvideoer gør opmærksom på veganismen samt forholdene for produktionsdyrene i Danmark på en ny og kreativ måde, som vækker opmærksomhed,” står det på deres hjemmeside.

Der er også to andre nominerede i kategorien. Den ene er Henrik Vindfeldt, der står bag Veganerpartiet, og den anden er Casper Hilt, som særlig er kendt inden for den veganske aktivisme.

Om nomineringerne af Henrik og Casper forklarer Danmarks veganske forening: “Henrik er nomineret for, som medstifter af Veganerpartiet, at sætte fokus på problematikkerne i den danske dyreindustri i både pressen og på de sociale medier. Henrik er lykkedes med at nå bredt ud og få folk til at tænke over dyrenes forhold,” skriver de om Henrik.

“Casper er nomineret for sin dedikerede og kompromisløse aktivisme for dyrene og for at være med til at rykke danskernes holdning til produktionen af dyr ved at vise den frem” lyder det om ham.

Udover prisen som Årets Veganske Meningsdanner findes kategorierne Årets Veganske Virksomhed, Årets Veganske Produkt, Årets Veganske Udgivelse, Årets Veganske Spisested, Årets Veganske Spisested i Kbh, Årets Veganske Dyreven, Årets Veganske Blog, Årets Veganske Nye Blog, Årets Veganske Instagrammer, Årets Veganske Atlet og Årets Veganer også.

Vinderne findes via afstemninger, hvor man kan stemme en gang pr. mand pr. kategori. Afstemningerne slutter søndag den 23. december klokken 12.00 middag.

Klik her for at gå til siden hvor du kan afgive dine stemmer.

Se Asgers opslag her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply