Asger B udgiver ny musikvideo til ‘Vegan Christmas’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den veganske rapper Asger B udgiver ny musikvideo.

Asger B, der især er kendt i de veganske kredse, har i dag udgivet en ny musikvideo til sin nye julesang Vegan Christmas.

I videoen rapper og synger han om vegansk jul og om de udfordringer det kan medføre. Specielt med familien. Han sætter specielt fokus på, om man skal holde jul med sin familie, selvom de ikke spiser vegansk.

Asger B skriver på sin facebook-side, at Vegan Christmas er tilgængelig for streaming og download den 21. december.

Dette år har Asger B været særdeles flittig med udgivelse af ny musik, da det også er blevet til singler som Mælk, You’re not a baby cow, Konspiration og Selvfølgelig skal jeg bland’ mig. Dem og mange flere kan du tjekke ud på hans Youtube-kanal ved at klikke lige her.

Du kan se musikvideoen til Vegan Christmas her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply