Asger Beck vil flytte til København, så han kan lave mere aktivisme og musik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den veganske musiker og aktivist Asger Beck, der går under kunstnernavnet Asger B, har besluttet sig for at flytte til København i den nærmeste fremtid. Det afslører han i et opslag på Facebook.

Asger skriver: “Nye tider! Jeg har besluttet mig for at flytte tilbage til København, så jeg kan dedikere endnu mere tid til aktivisme og musik i hovedstadsområdet! Det har været en helt fantastisk tid i Aarhus og jeg kommer i den grad til at savne jer dejlige aktivist-venner og de seje folk og den vilde energi på Institut for (X), Godsbanen, Aarhus! Jeg vil bestræbe mig på at leve endnu mere minimalistisk, så hvis nogen har lyst til at eje et af disse flotte skilte, er man meget velkommen til at komme med bud! De er alle signeret original værker, og alle beløb vil gå ubeskåret til henholdsvis Veganerpartiet‘s vælgererklæringsræs og de seje fuldtidsaktivister hos Aarhus Gruppen” lyder det fra ham.

Se opslaget her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply