Bliv veganer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her kan du læse om hvordan du kan blive veganer. Man kan gøre det på flere forskellige måder. Her går vi i dybden med tre af de måder man kan springe i ud i det veganske liv på.

En af måderne er at tage et skridt af gangen En anden måde er at gøre det via Veganerudfordringen. En tredje måde er at lade os her på Veganerforlivet.dk hjælpe dig med at komme i gang med et plantebaseret liv. Læs mere om de tre forskellige måder herunder.

Læs og lære mere om hvordan man kan blive veganer på siden “Bliv Veganer” ved at klikke her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply