Breaking: H&M dropper cashmere fra geder efter nye chokerende afsløringer fra PETA Asia!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tøj-giganten H&M har droppet cashmere fra geder, på grund af, at gederne, hvor den specielle uld kommer fra, bliver mishandlet. Det viser nye afsløringer fra dyrerettighedsorganisationen, PETA Asia.

PETA Asia har filmet på cashmere-farme og i slagtehuse i Kina og Mongoliet, hvor det meste cashmere kommer fra. De to lande er ansvarlig for 90 procent af verdens produktion af cashmere-uld.

Video-materialet viser arbejdere som holder gederne fast mod deres vilje, mens de græder og skriger af smerte, da deres ben bliver bøjet og deres hår revet ud med en skarp metal-kam. Billederne viser også, at gederne bliver slået i hovedet med en hammer, og de får deres halse skåret over foran alle de andre geder.

H&M stopper med at købe Cashmere ved udgangen af 2020

Ifølge H&M vil de stoppe med at købe cashmere ved udgangen af 2020 i et forsøg på at håndtere hvad de beskriver som ‘den miljømæssige og dyrevelfærdsmæssige udfordring på grund af bruge cashmere’.

Her på Veganerforlivet.dk undrer vi os over hvorfor H&M ikke med det samme stopper deres køb af cashmere, når de nu er bekendt med hvordan industrien foregår. Her på Veganerforlivet.dk vil vi tage fat på H&M for at få en forklaring og opfordre til at stoppe brugen af cashmere med det samme.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply