Californien vil stoppe al handel med pels: “Californien er en trendsetter” og “hver dag kommer vi tættere på at ende pelshandel”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fokus på dyrevelfærd er hastigt stigende i disse år og flere og flere lande har delvist eller helt forbudt handel med pels fra dyr. Det ser nu også ud til at være på vej i USA – eller i hvert fald i Californien. I den største amerikanske stat vil de nemlig nu forbyde al handel med pels.

Foreslaget er blevet fremsat af den amerikanske politiker Laura Friedman og er ved at blive behandlet i parlamentet, hvor det ser ud til at blive ført igennem.

Hver dag kommer vi tættere på at ende pelshandel” skriver hun på Twitter.

Laura Friedman vil sætte en stopper for salget af pels i hele Californien, som er den største stat i USA.

Om det siger Laura Friedman selv: “Californien er en trendsetter. Vi er hjemsted for underholdningsindustrien og Silicon Valley. Folk ser på os for at få mode og trends. At forbyde pels sender et signal til resten af verden” siger demokraten ifølge anima.dk.

Pelsindustrien har det meget svært i øjeblikket, da flere lande er begyndt at forbyde handel med pels, mens flere også er på vej eller ventes at gøre det. Dertil dropper flere store modehuse også at sælge tøj med pels, hvilket også truer pelsindustrien, som helt ser ud til at blive udryddet i den kommende tid med pels fra dyr.

På Twitter takker Laura Friedman for støtten og glæder sig over, at forslaget ser ud til at gå igennem. “Mine kollegaer fortsætter med at bevise, at i Californien sættes værdier før profit. Jeg vil gerne takke mine kollegaer for at lade mit forslag komme frem, som forbyder salg af pelsprodukter i Californien. Hver dag kommer vi tættere på at ende pelshandel” skriver hun.

Folk ser på os for at få mode og trends. At forbyde pels sender et signal til resten af verden” siger Laura ifølge anima.dk

Forslaget om at ende pelshandel i Californien ser ud til at gå igennem. Det glæder Laura sig over.

For nylig lukkede og slukkede den sidste pelsfarm i Tyskland og i år har Norge også forbudt salget af pels. Det er en tendens som er hastigt stigende og som viser sig over hele verden.

Vi vil her på Veganer for livet følge udviklingen tæt – også den i Californien og resten af USA. Dertil vil vi også undersøge om et forbud mod pelshandlen er på vej i Danmark.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply