Casper Christensen er blevet veganer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I det seneste år har Casper Christensen været i gennem flere livsstilsændringer. En af dem omhandler hvad komikeren spiser.

Casper Christensen er nemlig blevet veganer. Det afslører han i et interview med Børsen.

“Jeg er gået hele vejen så at sige, for jeg kan jo godt lide at gøre tingene helhjertet. Jeg er blevet veganer, mediterer og helliger mig nu familien totalt,” afslører han.

Christensen fortæller også, at livsstilsændringen mod en grønne kost hang sammen med, at han var ved at runde et skarpt hjørne.

“Hele skiftet startede for godt et års tid siden, hvor jeg blev far igen og indså, at jeg snart blev 50 år. Det har været en stor katalysator for lige at tænke sig om en gang og finde ud af, hvor lykken reelt ligger,” lyder det fra ham.

Blandt andre livsstilsændringer Capser Christensen har gjort i 2018 omfatter en flytning til den nordsjællandske by Ålsgårde, hvor han flyttede til i starten af året med sin familie. Her har han direkte udsigt til Sverige og nem adgang til Øresund, hvor han jævnligt morgenbader før han cykler en tur.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply