Chris Smalling om vegansk kost: “Det hjælper mig med at komme mig hurtigere”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manchester United har startet året ud med et slag for veganismen. På deres Twitter-profil i et opslag om deres forsvarsspiller Chris Smalling skriver de: “Hvad med at give #Veganuary en chance? @ChrisSmalling deler her sit indblik i at adoptere en fuld vegansk kost og hvordan det har hjulpet ham som fodboldspiller.”

Og hvem ellers skulle være bedre til at tale om det end deres egen veganer Chris Smalling? I video-interviewet afslører forsvarsspilleren, at det var dokumentarer, som inspirerede englænderen til at skifte til veganismen. Han tilføjer, at der er “så meget information” tilgængelig, hvilket betyder, at det er hårdt at ignorere de fakta, som er derude og det er helt sikkert en stor grund til hvorfor han stadig er veganer.

Den mad han spiser spiller også en stor rolle på hans atletiske præstation. Ifølge Smailing bidrager hans veganske kost til, at han ikke bliver skadet. “Det hjælper mig med at komme mig hurtigere. Jeg føler mig friskere,” siger han ifølge Livekindly.

I klubbens kantine er det ikke kun Smalling der øser de veganske retter op; det er meget normalt, at de andre spillere, der ikke er veganere, også øser op af de plantebaserede retter, simpelthen bare fordi “det er god mad” ifølge Smailing.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply