De kendte veganere Will.I.Am og Jaden Smith investerer i plantebaseret burger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den plantebaserede burger Impossible Burger har fået to nye investorer med om bord i form af de to kendte amerikanere Will.I.Am og Jaden Smith.

Impossible Burger rejste 300 mio. dollars i investeringer i deres seneste investeringsrunde og i alt har de nu skrabet 750 mio. dollars sammen. Det svarer til lige knap fem milliarder kroner.

I den seneste investeringsrunde var Will.I.Am og Jaden Smith blandt investorerne sammen med Ruby Rose. Dertil fik Impossible Burger også investeringer fra altædende stjerner som Jay-Z, Serena Williams, Bill Gates og Katy Perry, samt fra store investerings-insitutioner som Google Ventures og Horizons Ventures.

Kyrie Irving og flere andre investerede i konkurrenten Beyond Meat

Foto: Beyond Meat

Det er tilsyndeladende blevet meget populært for kendte amerikanere at investere i plantebaserede erstatninger for mad fra dyr. Det gjorde basketball-stjernen Kyrie Irving tidligere i år sammen med flere nuværende- og tidligere NBA-stjerner. Her investerede de i Impossible Foods’ konkurrent, Beyond Meat.

Veganske kød erstatninger er i vild vækst

For nylig her på Veganer for livet bragte vi historien om, at der i USA i de seneste måneder er blevet investeret over 106 mia. kr. i veganske kød-, ægge- og mejerierstaninger – og det er alene i USA! Den udvikling ventes kun at fortsætte i de kommende mange år. Det kan du læse meget mere om her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply