De Vilde Delfiners demonstration mod Fjord og Bælt gik rigtig godt. De fik sendt et stærkt budskab

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere i dag demonstrede dyrerettighedsorganisationen De Vilde Delfiner i Kerteminde, Fyn, mod Fjord og Bælt, som holder marsvin i fangeskab til forskningsforsøg. Det er i mod marsvins natur at blive holdt i fangeskab. Derfor demonstrede De Vilde Delfiner tidligere i dag mod Fjord og Bælt i Kerteminde på Fyn.

Demonstrationen startede klokken 10.00 og sluttede ca. klokken 15.00. Der var ikke det største fremmøde, men dyrerettighedsaktivisterne fik sendt et stærk budskab og delt flyers ud med information. Selve demonstrationen forløb godt. “Det gik godt, vi var omkring 15. Vi er  blevet interviewet af et par medier og har fået en masse omtale” skriver De Vilde Delfiner i en besked til Veganerforlivet.dk.

Noget af omtalen kom fra Fyens.dk, som Nils Høj fra De Vilde Delfiner har udtalt sig til. “Bare sejl et lille stykke ud, så er der masser af marsvin at kigge på i deres naturlige omgivelser. Det, de (Fjord og Bælt, red.) laver her, det er jobskabelse for havbiologer. Jeg tror overhovedet ikke på den forskning, der foregår derinde, sagde Nils om demonstrationen og Fjord og Bælts forskning.

 

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply