Dr. Caldwell Esselstyn kommer til Danmark i slutningen maj!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En af de største stjerner inden for den plantebaserede verden kommer til Dammark for at holde flere foredrag i slutningen af maj måned. Der er tale om Dr. Caldwell Esselstyn, som er en af de helt store fortalere for en plantebaseret kost.

Dr. Esselstyn er en af verdens mest anerkendte læger indenfor plantebaseret kost. Han er tidligere præsident for den amerikanske forening for endokrine kirurger og han er virkelig en af de personer, som har været med til at sætte en plantebaseret kost på dagsordenen verden over.

85-årige Caldwell Esselstyns stjernestatus kan sammenlignes lidt med en kæmpe stor rockstjerne – eller for at sige det på en anden måde er han den plantebaserede verdens svar på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Dr. Esselstyn kommer til Danmark for at sætte fokus på sundhed

I slutningen af maj kommer Dr. Esselstyn til Danmark sammen med hans kone Ann, hvor de vil turnere Danmark rundt for at sætte fokus på sammenhængen mellem en plantebaseret kost og sundhed. Det vil de gøre via fem foredrag i fem forskellige danske byer. Her er tale om Odense, Århus, Ålborg, Brøndby og Næstved.

Det er Dansk Vegetarisk Forening der har fået Dr. Caldwell Esselstyn til Danmark og det er også dem der arrangerer foredragene, som der kan købes billet til. For medlemmer af foreningen kan billetter købes til 85 kr. For ikke-medlemmer koster en billet 95 kr. Man kan også købe en støttebillet til 195 kr., hvor man støtter DVF’s arbejde.

Mulighed for særarrangement

Den 23. maj vil der være mulighed for et særarrangement i København. Det er med et 100% lækkert plantebaseret måltid. Der vil være begrænset antal pladser og arrangementer annonceres særskilt. Prisen er 495 kr. for at komme med.

Billetter til foredragene

Billetter kan købes på DVF’s hjemmeside her.

Foredragsturne

Odense  fredag 24. maj kl. 16.00
https://www.facebook.com/events/367674380482655/

Aarhus  lørdag 25. maj kl. 11.00
https://www.facebook.com/events/295830764416243/

Aalborg  lørdag 25. maj kl. 15.30
https://www.facebook.com/events/2176650512649451/

Brøndby  søndag 26. maj kl. 19.00
https://www.facebook.com/events/368406800552158/

Næstved  mandag 27. maj kl. 19.00
https://www.facebook.com/events/785111865199087/

Mere info

Dansk Vegetarisk Forening har skrevet lidt om foredragene på deres Facebook-side. Se opslaget her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply