Er du klima-aktivist og vil du med på en gratis tur til Schweiz med vegansk mad? Så læs meget mere her!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den danske klima-aktivist og veganer, Andreas Engholm, skriver på sin Facebook-profil, at han lige nu forsøger at samle 24 danskere, der kæmper for klimaet, til at tage med på en sommerlejr i Lausanne, Schweiz, i August måned

Rejsen varer fra den 5-9. august og inkluderer gratis deltagelse, vegansk mad og betalt transport med bus og/eller tog ned gennem Europa. Sommerlejren er for klimaaktivister og du skal være mellem 12-30 år for at deltage. Er du under 18 år skal du have tilladelse fra dine forældre til at være med. Du skal også kunne tale nogenlunde fornuftigt engelsk, men det har du fint med tid til at øve dig mere på inden den 5. august.

Andreas Engholm er klima-aktivist og aktiv i Friday For Futures danske afdeling. Han hjælper med at finde danske deltagere til sommer-lejren i Schweiz. Foto: Andreas Engholm/Facebook

Sommerlejren i Lausanne arrangeres af klima-aktivist-organisationen Fridays For Futures europæiske internationale afdeling. Fra Danmark er der inviteret 24 mand og dem står Fridays For Future i Danmark for at finde. Andreas Engholm er i øvrigt en del af Fridays For Future i Danmark. Han opfordrer til at dele budskabet om at være med, så det når ud til flere folk.

Send en ansøgning for at komme med. Ansøgningsfristen er om få dage

Hvis du er frisk på at deltage og samtidig lære en masse nye spændende mennesker at kende, så skal du da helt sikkert sende en ansøgning afsted med lidt information omkring hvorfor du skal med. Der er ansøgningsfrist den 13. juni klokken 23.59.

Læs mere information om turen til Schweiz og meld dig til med en ansøgning på dette link: SEND DIN ANSØGNING OG MELD DIG TIL VED AT KLIKKE HER!

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply