Ferie: Begrænset aktivitet på Veganer for livet i uge 26 og 27

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Så er det i dag blevet uge 26 i 2019. Det betyder, at Veganer for livet begrænser aktiviteten på vores hjemmeside og på diverve sociale medier i denne uge. Det gælder også for uge 27. Det skyldes ferie.

Der vil nok stadig komme lidt artikler hist og her, men ikke i normalt omfang. Vi glæder os til at vende tilbage fra ferie mandag den 8. juli.

Uge 26 gælder datoerne fra 24. juni til og med 7. juli.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply