Foredrag

Stifter og ejer af Veganerforlivet.dk Rune Stentoft Arlbjørn og resten af holdet hos Veganerforlivet.dk arbejder også på at udbrede og oplyse om den veganske sag ved at rejse rundt i hele Danmark og holde foredrag om veganisme.

Her er der specielt fokus på, hvorfor det er vigtigt at blive veganer, hvilke fordele det har og hvad man selv kan gøre herunder også hvordan man bliver veganer. Foredraget er humoristisk og får sat tankerne i gang hos lytterne der ofte sidder tilbage med helt andre øjne på dyr, helbred og miljø samt med et brændende ønske om at gøre en forskel ændre deres vaner.

Der bliver talt om hvilken indvirkning dyrehold har på miljøet og hvordan animalske produkter påvirker vores helbred. Rune går også i dybden med hvad den mest naturlige føde for mennesker er og han lærer effektive strategier fra sig til selv at gå den plantebaserede vej.

Der holdes foredrag landet over på alt lige fra skoler, gymnasier, universiteter til virksomheder (store som små) samt organisationer og foreninger og lignende og så videre. Et foredrag vil typisk vare mellem 1-2 timer alt efter hvad der aftales.

Priser og bestilling

Foredraget med Veganer for livet og Rune koster 6.000 kr. inklusiv moms og transportomkostninger. Det kan bestilles på mail kontakt@veganerforlivet.dk eller ved at ringe på mobil 29370060. Fortæl hvor foredraget skal holdes og hvornår du/i ønsker at få besøg, så finder vi en løsning.

Rune på talerstolen. Foto: Rune Stentoft Arlbjørn