Fornemt besøg ved Esselstyn-foredrag i Brøndby: Flere prominente navne fra Veganerpartiet troppede op

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dr. Caldwell Esselstyn er som bekendt i Danmark i disse dage, hvor han afholder flere foredrag landet over om sammenhængen mellem sundhed, sygdom og en whole food plant-based diet (ren og hel plantebaseret kost).

Tidligere i dag afholdte Esselstyn hele to foredrag i Brøndby i Kulturhuset Kilden. Her var Veganer for livet tilstede under begge foredrag, og under nummer to af slagsen bemærkede vi flere prominente personligheder fra Veganerpartiet og støttepersoner dertil. Her kan nævnes Michael Monberg, Eli Monberg, Mayanoa Rosaldi og ikke mindst Michael Frederiksen.

Veganer for livet fik hilst på dem alle og lige nu forsøger vi at få et par kommentarer fra dem om Esselstyns foredrag.

Hjælp Veganerpartiet med en vælgererklæring

Veganerpartiet nåede desværre ikke at samle nok vælgererklæringer ind til det igangværende Folketingsvalg, men det betyder ikke de stopper her. Lige nu samler de stadig erklæringer ind til valget i 2023. De har knap et år til at gøre det. Du kan give din vælgererklæring lige her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply