Glædelig Mors dag: Få din gratis gave fra Veganer for livet til mor her

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dag er det Mors dag, og det vil vi gerne være med til at fejre her på Veganer for livet. I den forbindelse giver vi en gratis gave fra os til dig, som du kan give videre til din mor.

Sådan får du din gratis gave til mor

Den gratis gave til mor er et gavekort på 100 kr. til Veganerforlivet.dk, som kan bruges i vores kommende Webshop. For at få gavekortet skal du skrive til os på e-mail blivveganernu@veganerforlivet.dk, og så sender vi gavekortet til dig på e-mail. I e-mailen bedes du oplyse dit navn og navnet på din mor. Det bliver udelukkende anvendt til gavekortet for at skrive til “din mors navn” fra “din datters-/søns navn” på gavekortet og disse oplysninger gemmes ikke og slettes med det samme efter vi har sendt dig en mail med gavekortet til din mor. Ønsker du ikke at oplyse navnene behøves du ikke at gøre det. Det er bare for at give gavekortet et ekstra lille “pif”.

Gavekortet kan kun bestilles i dag på Mors dag den 12. maj 2019 og kan kun bestilles via den overnævnte e-mail. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Man kan kun bestille et gavekort pr. person

Veganer for livet åbner Webshop til sommer

Lige nu arbejder vi her på Veganer for livet på at gøre vores webshop færdig. Vi regner med og håber på, at vi kan lancere webshoppen i løbet af sommeren. Det bliver nok i slutningen af sommeren, men vi håber at kunne have den klar i slutningen af juni/start juli.

Glædelig Mors dag til alle mødre her fra Veganer for livet.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply