Har du en god idé til hvad Ulrik skal tale om på Dyrefrigørelses Konferencen? Så hjælp ham her

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I morgen starter den årlige Dyrefrigørelses Konferencen, der løber af stablen i Århus, og varer over fire dage fra den 23. maj til den 26. maj. På fredag den 24. maj skal Veganer Ulrik holde oplæg i forbindelse med konferencen, men han mangler lidt gode idéer til hvad han skal tale om.

Det skriver han i et opslag på sin offentlige Facebook-side (Du kan se opslaget i bunden af artiklen).

Hvad er Dyrefrigørelses Konferencen?

Dyrefrigørelses Konferencen er en årlig konference for dyreretsaktivister i Danmark. Det er en fire dages lang konference med oplæg, workshops, træning, fællesskab og demonstrationer – altsammen for at styrke og motivere dig til at blive den bedste aktivist for dyrene. Dyrefrigørelses Konferencen er den første af sin slags i Danmark, og næste gang finder den sted fra den 23. – 26. maj 2019 i Aarhus. Alle er velkomne inkl. dem der er nye til veganisme og aktivisme.

Hjælp Ulrik med gode idéer til hvad han kan tale om

Herunder kan du se Ulriks opslag på Facebook. Tryk på opslaget, så kommer du ind på det på Facebook. I kommentarfeltet til opslaget kan du så skrive dine idéer til hvad han kan tale om. God fornøjelse.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply