Henrik Lund mødte Bertel Haarder. Han ser en positiv fremtid for plantebaseret mad, skriver Henrik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naturli’ med administrerende direktør Henrik Lund i spidsen er “naturli’vis” også at finde på Folkemødet på Bornholm i øjeblikket. Her stødte han tidligere i dag ind i politikeren Bertel Haarder.

Det skrev Henrik Lund et lille skriv om på sin offentlige Facebook-side her til aften. Her giver han udtryk for, at Bertel Haarder (Venstre) ser en positiv fremtid for plantebaseret spise.

Bertel Haarder, som besøgte Det Plantebaserede Telt i dag, er en af mine helte – en vis fyr, en magtfuld leder og bare en flink og venlig mand, som mener, at fremtiden for plantebaserede fødevarer ser lys ud efter han fik to veganske hotdogs foran Christiansborg… og jeg lærte senere, at pølserne var Naturli’ plantepølser. Folk, gør jer klar, forandringerne kommer” skriver han.

Bertel Haarder spiste veganske hotdogs til klimamarchen!

Bertel Haarder spiste plantepølser fra Naturli’ ved klima-marchen i København tidligere i år. Foto: Henrik Lund/Facebook.

Til den kæmpestore klima-march i København den 25. maj var Bertel Haarder naturligvis også til stede. Her var Veganerpartiet også troppet op med deres foodtruck. Den fik Bertel Haarder øje på, og der skulle han da lige smage på to veganske hotdogs.

Bertel Haarder, der er medlem af det liberale parti Venstre, som ikke lige just er kendt for at være klima- eller veganer-venlige, kan godt se det positive ved en mere plantebaseret retning. Men hvem ved? Med Bertel Haarder i spidsen i en ledende rolle kan Venstre måske være på vej i mere grønnere, mere plantebaserede og veganske retninger.

Det må tiden vise. Og især forbrugerne. Fordi det er jer forbrugere derude, der hver gang med jeres hver eneste krone bestemmer hvilken retning vi skal gå i. Køb flere plantebaserede produkter, som fx dem fra Naturli‘, så vil Danmark og resten af verden hurtigere kommer i en mere plantebaseret og vegansk retning. Forbugerne styrer markedet med deres penge. De har magten.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply