Husk det er i dag klokken 10.00 i Kerteminde der er protest mod Fjord og Bælt, der holder vilde dyr i fangeskab

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dag klokken 10.00 i Kerteminde demonstreres der mod Fjord og Bælt. De holder vilde dyr fanget og det er imod deres natur.

Det er dyrerettighedsorganisationen De Vilde Delfiner, som arrangerer demonstrationen. Denne artikel har blot til formål at minde dig om og huske dig på demonstrationen i dag. Du kan derfor læse meget mere om demonstrationen i denne artikel vi udgav om det i går ved at klikke her.

Mikkel kæmper for dyrenes rettigheder og han kommer til demonstrationen i dag

Mikkel elsker dyr og kæmper for deres rettigheder. Han er veganer. Foto: Mikkel Ernst Nielsen.

I går talte vi her på Veganerforlivet.dk med veganeren og dyrerettighedsaktivisten Mikkel Ernst Nielsen. Han deltager i demonstrationen i dag. Over for os satte han lidt ord på om hvorfor han kæmper for dyrs rettigheder og om hvorfor han sammen med De Vilde Delfiner demonstrerer mod Fjord og Bælt i dag. Mikkels historie kan du læse lidt mere om her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply