I dag skal Veganer for livet besøge Cirkus Arena

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Flere og flere cirkuser får forbud mod at bruge vilde dyr i cirkus. I den forbindelse har Veganer for livet taget kontakt til Cirkus Arena for at lave et interview med dem. Vi vil tale lidt med dem om hvordan de behandler deres dyr og om hvordan de ser på brugen af dyr i cirkus, da mange veganere er imod det.

Veganer for livet har lavet en aftale med Cirkus Arena tilbage i februar om interviewet, men tidligere i dag, da vi talte med dem, sagde de, at de ikke havde lyst til at være med til et interview alligevel. Det er selvfølgelige helt ok og fair – det skal man respektere.

Det får dog ikke Veganer for livet til at holde sig tilbage. Derfor vil Veganer for livet alligevel besøge Cirkus Arena og se om der er nogle der vil tale med os alligevel. Hold øje med Veganerforlivet.dk for de seneste opdateringer.

Cirkus Arena er i dag og i morgen i Vejle og det er i den forbindelse Veganer for livet vil tale med Cirkus Arena.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply