I Danmark vil McDonalds sikkert også tilbyde veganske produkter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I udlandet har de gjort det. I Sverige, i Finland, i Tyskland og vist også i Storbritannien har de gjort det. I Australien tester de også lige nu en vegansk burger, mens McDonalds ventes at indføre veganske burgere i USA i den kommende tid.

Men i Danmark er der endnu ikke veganske produkter hos McDonalds. Det har vi undret os over her på Veganerforlivet.dk, fordi flere og flere danskere vælger det rigtige og bliver veganere. Derfor har vi kontaktet McDonalds i Danmark for at på svar på den undren.

McDonalds i Danmark vil sikkert tilbyde veganske produkter

I en mail til os her på Veganerforlivet.dk afslører McDonalds, at de vil tilbyde veganske produkter i Danmark. “På sigt vil vi sikkert også tilbyde veganske produkter. Senest har vi indført en vegetarburger i vores Homestyle segment og kan også fortælle – uden at afsløre for meget – at der er endnu et vegetarprodukt lige på trapperne. Vi følger desuden nøje med i erfaringerne med veganske produkter hos McDonalds på andre markeder og vil på ingen måde afvise, at vi kommer til at indføre veganske produkter i relativ nær fremtid” skriver Pia Tobberup, kommunikationsansvarlig hos McDonalds, til os.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply