Anonymous for the Voiceless

Anonymous for the Voiceless er en dyrerettighedsorganisation, der specialiserer sig i gadeaktivisme. De er dedikeret til total frihed for dyr. De viser offentligheden hvordan dyr bliver udnyttet, der ellers ville være skjult for den brede befolkning og kommer med alt hvad offentligheden behøver for at skifte til en vegansk livsstil.

Navnet Anonymous for the Voiceless, som på dansk betyder ‘anonym for de stumme’ eller ‘anonym for dem uden en stemme’, refererer til de mange millioner dyr verden over, som bliver udnyttet på det groveste, men som ikke kan stå op og tale om det.

Cube of Truth
Anonymous for the Voiceless er en verdensomspændende organisation og de arrangerer det der kendes som Cube of Truth.

Cube of Truth er en fredelig og statisk demonstration, der ligner en kunstudførelse. Demonstrationen foregår på en struktureret måde, som skaber nysgerrighed og interesse fra offentligheden. Aktivisterne forsøger at tiltrække flere tilhængere til veganismen gennem samtale om værdier og ved at vise optagelser af lokal dyreudnyttelse.

Lokale demonstrationer
Anonymous for the Voiceless har flere lokale afdelinger hele verden over og i Danmark afholdes der også i flere byer
 jævnligt Cube of truth, hvor man er velkommen til at deltage. Du kan med fordel følge med i deres danske facebook-side her, hvor du også kan se begivenheder for hvornår de næste ‘Cubes’ (som de også kaldes) finder sted i Danmark.

Herunder ses et eksempel på en ‘Cube of truth’ fra København:

Mere om Anonymous for the Voiceless