Aktivisme

En af grundene til at veganismen stiger verden over er på grund af den store aktivisme der laves inden for området. Her vil vi forsøge at give dig et overblik over hvilken slags vegansk aktivisme der udøves i Danmark.

Anonymous for the Voiceless

Anonymous for the Voiceless er en dyrerettighedsorganisation, der specialiserer sig i gadeaktivisme. De er dedikeret til total frihed for dyr. De viser viser offentligheden hvordan dyr bliver udnyttet, der ellers ville være skjult for den brede befolkning og kommer med alt hvad offentligheden behøver for at skifte til en vegansk livsstil. Læs mere om Anonymous for the Voiceless ved at klikke her.

Vegan Activism Denmark

Vegan Activism Denmark er en dansk organisation der laver vegansk aktivisme i Damark. De arrangerer forskellige former for demonstrationer og protester mod blandt andet udnyttelse af dyr landet over. De ønsker en verden hvor alle levende væsner kan leve i harmoni og sameksistens uden lidelsesfyldte omkostninger for nogen og de støtter derfor alle former for vegansk aktivisme. Læs mere om Vegan Activism Denmark her.