Veganerpartiet

Veganerpartiet blev stiftet i 2018 af Henrik Vindfeldt og Michael Monberg. Alt i alt arbejder Veganerpartiet for at sikre en grønnere fremtid for Danmark gennem deres tre mærkesager: Dyrerettigheder, bæredygtighed og folkesundhed.

Det nye veganske parti kommer med en ny politisk filosofi, som de ser danskerne har brug for i kampen om et sundere helbred, bedre miljøtiltag og en mere etisk tankegang.

De vil gennem politisk handling arbejde for, at dyr får ret til et frit liv uden at skulle være spærret inde eller aflives. Dertil vil de udfase den intensive dyreproduktion, hvilket vil give plads til naturen. Det vil være til stor gavn for miljøet og naturen i Danmark, men ikke nok med det, vil det også have stor gavn for klimaet på jorden.

For at opnå det skal den plantebaserede kost promoveres. Den plantebaserede kost er bevist sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende og Veganerpartiet vil gøre alt i deres magt for at udbrede det i hele Danmark

Set i det store billede vil Veganerpartiet sikre en grønnere fremtid for Danmark.

Udover deres tre kerneområder – dyrerettigheder, bæredygtighed og folkesundhed – arbejder Veganerpartiet også løbende på at udgive nye politikker inden for andre politiske emner.

På Veganerpartiets hjemmeside kan du læse meget mere om dem og blive klogere på det nye og spirende veganske parti. Gå til deres hjemmeside her.

Her kan du følge Veganerpartiet