Ingen aktivitet på Veganer for livet i hele august måned

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I hele august måned vil der ikke være nogen aktivitet på Veganer for livet. Det gælder både for hjemmesiden Veganerforlivet.dk og for vores diverse sociale medier, som fx Facebook-side, Youtube-kanal og Instagram.

Det skyldes, at vi her på Veganer for livet arbejder på at gøre vores service endnu bedre end den i forvejen er. I øjeblikket arbejder vi også på et stort og spændende projekt, som med glæde tager al vores tid. Det kan vi dog desværre ikke sige noget om endnu hvad det er eller hvornår det bliver lancereret. Vi håber dog at være tilbage med aktivitet igen fra den 1. september eller i senere i løbet af september i en endnu bedre udgave.

Tak fordi du læste med og tak for din tålmodighed! I mellemtiden kan du dykke ned i vores store univers med over 250 udgivne artikler eller klikke dig rundt på informationssiderne på Veganerforlivet.dk. Tjek også vores videoer ud på Youtube! God sommer.

Share.

About Author

Veganerforlivet.dk er Danmarks første nyheds- og informationsmedie. Vi bringer daglige nyheder om nærmest alt hvad der sker inden for den veganske verden i indland og udland. Dertil kan du også finde al den information du skal bruge for at leve vegansk her på Veganerforlivet.dk. Vi samarbejder tæt med virksomheder, eksperter, bloggere og almindelige mennesker, som også har stor viden om veganisme og det at leve plantebaseret.

Leave A Reply