James Cameron siger kød truer vores fremtid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Filminstruktøren James Cameron har talt om kødindustriens sammenhæng med klimaforandringer. Han siger kød truer menneskenes fremtid på jorden.

“Vi kan ikke tale om at reducere drivhusgasserne i New Zealand uden at tale om fremtidens ‘landbrug’ og mad” sagde han med hentydning til dyrelandbrugets belastning af klimaet ved et møde i New Zealand.

Filmskaberen, der står bag Avatar og den kommende film Game Changers Movie, siger også, at vi går en dyster fremtid i møde, hvis vi ikke lægger vores liv helt om og bliver veganere og plantespisere.

“Det bliver en nådesløs og ubarmhjertig fremtid. Det bliver enden på demokratiet. Det bliver enden på fred” tilføjer den prisvindende og verdenskendte filminstruktør.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply