Juhuu! Vi fik interviewet Dr. Caldwell Esselstyn – det gik skide godt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Torsdag aften den 23. maj i går var Veganer for livet med til et sær-arrangement med den verdensberømte læge Dr. Caldwell Esselstyn, der har forsket rigtig meget i plantebaseret kost. Dansk Vegetarisk Forening har inviteret Esselstyn og hans kone til Danmark i disse dage, hvor de er rundt i flere byer og holde foredrag om sammenhængen mellem sundhed, sygdom og kost.

Det lykkes os her på Veganer for livet, at få et lille interview med Esselstyn efter foredraget på Enigma i København i går. Det blev på omkring 9-10 minutter, så det er faktisk meget pænt. Video-interviewet vil nok kunne ses her på Veganerforlivet.dk og på vores Youtube-kanal i starten af juni måned eller måske allerede i slutningen af maj. Det ved vi ikke lige helt præcist endnu.

Der kommer meget mere nyt ud med Esselstyn i de kommende uger, da vi her på Veganer for livet lige nu har travlt med en masse andre spændende opgaver.

Stadig få ledige pladser til foredragene med Esselstyn rundt omkring i Danmark

Esselstyn holder lige nu foredrag i Odense, men han kommer også til Brøndby, Ålborg, Århus og Næstved. Klik på billedet herunder for at finde mere information om disse foredrag og om hvordan du stadig kan bestille billetter til dem hvor der er få ledige endnu. Bemærk at foredraget i Odense er i gang netop nu, så det kan du ikke nå at købe billetter til. Klik på billedet herunder.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply