Kæmpe burgerkæde i Australien sælger kun plantebaserede burgere i et døgn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den australske burgerkæde Grill’d har droppet produkter fra dyr, som en del af deres menu i et helt døgn, som en del af “Kødfri mandag”. Derfor har de denne mandag kun serveret plantebaserede brugere og vil gøre det døgnet ud.

Burgerkæden har 137 restauranter i Australien og fortæller, at efterspørgslen efter veganske produkter er ‘meget virkelig’. Derfor har de i dag kun solgt veganske burgere baseret på Beyond Meats køderstatninger. Ifølge Grill’d har det øget salget af deres plantebaserede burgere.

Beyond Meat kommer måske snart til Danmark

Her på Veganerforlivet.dk har vi været i dialog med det amerikanske kødfrie firma, Beyond Meat, der siges at lave veganske bøffer, som ligner, smager og drypper saft som en rigtig bøf.

Vi har som nævnt været i kontakt med dem. Her skrev de til os, at de ikke på nuværende tidspunkt er på vej ind på det danske marked, men, at de ser det som en god mulighed og vil kigge på det inden for den nærmeste fremtid.

Beyond Meat er allerede i Finland

Beyond Meats produkter er allerede i Finland hos blandt andre burgerkæden Bun2Bun. De var en helt normal burgerkæde førhen, men de besluttede at gå hundrede procent vegansk. Det har indtil videre været en kæmpe succes.

Her på Veganerforlivet.dk vil vi tage kontakt til den føromtalte australske burgerkæde for at opfordre dem til at gå ‘all-in’ og gå hundrede procent vegansk på permanent basis. Vi vil også kontakte dem for at høre mere om deres tiltag i dag med “Kødfri mandag.”

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply