Katrine Fjelding-Larsen var med til at sælge 998 veganske burgere på fire dage til Folkemødet på Bornholm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sundhedsforvalteren Katrine Fjelding-Larsen deltog også på Folkemødet på Bornholm i sidste uge. Hun står bag virksomheden Plants By Fjelding og havde til Folkemødet taget sin madvogn med – Plants On Wheels – for at sælge burgere til gæsterne på Folkemødet.

PÅ menuen var den såkaldte og efterhånden meget kendte burger i de veganske kredse ‘Frikadellemann’en’, der er opkaldt efter Jakob Elleman-Jensens bacon-gate sidste år.

Den veganske burger Frikadellemann’en bestod af en fuldkornsbolle med Kathrines hjemmelavede “bacon”-mayo, spidskål, rødkål, en bøf fra Planteslagterne og nogle syltede agurker.

Solgte 998 burgere på fire dage!

Det var her fra denne madvogn, at der blev lavet 998 veganske burgere. Foto: plantsbyfjelding.dk/skærmbillede.

Katkrine Fjelding-Larsen solgte imponerende 998 veganske Frikadellemann’en-burgere på de blot fire dage Folkemødet varede på Bornholm. Det svarer til næsten 250 burgere om dagen hun og hendes frivillige langede over disken til de sultne deltagere på Folkemødet.

“Vi er super stolte og tilfredse med resultatet. Madaktivisme er absolut min favorit form for aktivisme, for her møder vi folk i en hyggelig situation over noget mad som de selv er nysgerrige på at smage. Kunne det blive bedre?” fortæller Katrhine på hendes hjemmeside plantbyfjelding.dk.

Hvem er Kathrine Fjelding-Larsen?

Kathrine rådgiver i plantebaseret mad. Foto: Plants By Fjelding/Facebook.

Kathrine er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og så er hun cand.scient. i medicinalbiologi og sundhedsfremme & sundhedsstrategier. Det betyder, at hun er rigtig god til mad. “Jeg er god til at lave mad, udvikle nye opskrifter, vejlede andre i at sammensætte god sund kost og udføre undervisning indenfor både ernæring- og sundhedsteori og praktisk madlavning” skriver hun på hendes hjemmeside.

“Jeg elsker alt ved mad – Jeg elsker at vejlede mennesker i at spise god plantebaseret mad og jeg elsker at lave det og dele det med andre. Min vision er, at sætte fokus på hvor fantastiske og lækre planter kan være hvis man blot ved hvordan de skal tilberedes!” lyder det også fra hende.

Kathrine vejleder i at øge madglæden omkring plantebaseret mad, hvad end det er gennem kostvejledning, eller måltidudvikling til restauranter og kantiner. Hun har en plan om, at hun på sigt skal begynde at producere sine egne lækre og sunde convenience produkter til salg.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply