Kendt veganer langer ud efter skuespiller, der red på en elefant

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reality-stjernen og den veganske forretningskvinde fra Storbritannien, Lucy Watson, langer ud efter sin landsmand, skuespilleren Martin Clunes, fordi han red på en elefant for nylig.

På sin Twitter-profil skriver hun: “Det her det har virkelig pisset mig af denne morgen. Sikke en kæmpe klaphat” skriver hun om Clunes, der også hev elefanten i øret inden han sprang op på den.

Lucy Watson er selv veganer og er kendt for reality-tv og for at være forretningskvinde. Hun har blandt andet lavet en række færdige veganske retter, som kan købes i 155 Waitrose-butikker i Storbritannien.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply