Kendte: Simon Cowell er blevet veganer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Simon Cowell er blevet veganer nu. Den kendte producer har droppet kød, mejeriprodukter og fisk fra hans kost. Han kan mærke en stor positiv helbredseffekt.

Ifølge Live Kindly er den tidligere American Idol-vært blevet veganer i forbindelse med, at han runder 60 år i efteråret. Selv føler han, at det har været nemt at blive veganer.

Du føler dig bedre og ser bedre ud. Jeg skar en masse væk fra min kost, jeg ikke skulle have spist, og det var primært kød, mejeriprodukter, hvede og sukker” siger Cowell om at blive veganer.

Doktor anbefalede Cowell at blive veganer

“En af mine venner, som er doktor, anbefalede mig at tale med en ekspert, så det gjorde jeg bare. Jeg var allergisk overfor melon, så det spiste jeg ikke i seks måneder, men jeg så denne her mand, og han forklarede det hele, og det gav mening’ sagde Cowell for nyligt i et interview med the Sun om at blive veganer..

“Inden for 24 timer ændrede jeg min kost og jeg ikke har kigget mig tilbage siden. Du føler dig bedre og ser bedre ud. Jeg skar en masse væk fra min kost, jeg ikke skulle have spist, og det var primært kød, mejeriprodukter, hvede og sukker” tilføjede han.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply