Kevin Hart bliver også veganer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komikeren, skuespilleren og produceren Kevin Hart er den seneste berømthed der bliver veganer. Det afslørede han i går på Instagram.

I en video han lagde ud på sin Instagram-historie fortalte han til sine over 70 mio. følgere, at han skifter til en vegansk kost, fordi han gerne vil være sundere. Han sagde til sine følgere, at han vil tage sin kost til et helt nyt niveau og derfor blive veganer.

“Jeg begynder at spise bedre. Jeg spiser allerede godt, men jeg kommer til at gå med på denne her plantebaserede bølge nu for at give mig et ekstra kick” sagde han.

Flere kendte bliver veganere!

Kevin Hart er blot den seneste i rækken af en lang række verdenskendte personligheder som bliver veganere. Senest var det Simon Cowell, Kim Kardashian, Ne-Yo, Mike Tyson og Casper Christensen.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply