Kira Eggers interviewede også Dr. Esselstyn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ved det sene Esselstyn-foredrag i går i Brøndby, var der flere kendte ansigter tilstede, heriblandt sødeste Kira Eggers, som også er veganer.

Kira overværede hele foredraget, og bagefter fik hun lov til at interviewe Dr. Esselstyn. Vi er her på Veganer for livet ikke bekendt med hvorfor hun skulle det, men vi ved det tog omkring et kvarters tid ifølge vores oplysninger. Vi vil også arbejde på at få en kommentar fra hende om, hvorfor hun skulle interviewe Esselstyn.

I torsdags interviewede vi også Dr. Esselstyn i ca. ti minutter. Det interview kommer ud i starten af juni eller i løbet af juni måned forventer vi. I mellem tiden glæder vi os bare over, at Kira også fik lov at interviewe Dr. Esselstyn. Hun er simpelthen så sød Kira.

Veganer for livet arbejder på at interviewe Kira Eggers om hendes veganske historie

Kira Eggers er som bekendt et velkendt ansigt i Danmark, og hun inspirerer dagligt mange mennesker. Hun er også veganer, og i den forbindelse arbejder vi på et interview med Kira om hendes veganske rejse. Vi har været i kontakt med Kira, og det var vi også igen i går til Esselstyns foredrag i Brøndby, men vi kunne desværre ikke nå at lave et interview der. Derfor arbejder vi lige nu på at finde en passende dato og sted, hvor vi kan tale lidt med Kira om hendes veganske rejse.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply