Kom med til demonstrationen mod Fjord og Bælt i morgen i Kerteminde og sæt fokus på dyrs rettigheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I morgen demonstreres der mod turistattraktionen og forskningsinstitutionen, Fjord og Bælt. Det er dyrerettighedsorganisationen De vilde Delfiner der står bag demonstrationen, som starter klokken 10.00 i morgen i Kerteminde på Fyn.

Om De Vilde Delfiner

Dyrerettighedsorganisationen blev sat i verden helt tilbage i 2000, hvor den blev grundlagt på Læsø i oktober. Deres målsætning er at varetage delfinernes og hvalernes interesser – det vil sige, at beskytte og bevare dem inden det er for sent – skriver de på deres Facebook-side. De vil udbrede viden og forståelse om delfinerne og hvalerne, udbrede viden og forståelse om marsvinet i Danmark, få lavet et verdensomspændende delfinsikret tunfiskeri, befri alle fangne delfiner og hvaler i hele verden, få sikret at alle fiskenet i verden er delfin- og hval sikrede, sikre, at alle får viden om hvordan man takler en stranding på den mest forsvarlige måde og stoppe havforurening.

Læs mere info om demonstrationen på deres Facebook-begivenhed

Som nævnt starter demonstrationen i morgen klokken 10.00 og det foregår i Kerteminde. Alle er velkomne til at deltage. Jo flere demonstranter, jo bedre. Du kan læse meget mere information om demonstrationen på De Vilde Delfiners Facebook-begivenhed lige her.

 

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply