Kom til vegansk fællesspisning med Danmarks Veganske Forening

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kom til vegansk fællesspisning med Danmarks Veganske Forening. Det skriver Danmarks Veganske Forening på deres Facebook-side.

Du kan nu komme til fællesspisning med Danmarks Veganske Forening. Det foregår på Folkestedet, Carl Blochsgade 28, 8000 Aarhus C (lige ved Godsbanen).

“Vi spiser kl. 18, men Iben vil være der fra 17.30.Alle medbringer en vegansk ret til det fælles bord. Man er velkommen til at skrive i begivenheden, hvad man tager med, så vi kan koordinere lidt, men det er ikke nødvendigt” skriver de.

“Spørg, hvis du er i tvivl om, hvad der er vegansk” tilføjer VF.

Der er 10 pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail med dit navn og dato for begivenheden (sæt dato i e-mailens titel) til meetup@madmedmedfoelelse.dk. Du kan også melde dig til på Facebook på begivenheden.

“Du behøver hverken at være veganer eller vegetar for at deltage, men blot være interesseret i livsstilen. Spørg endeligt, hvis du er i tvivl om noget mht. maden” skriver de også.

“Vi glæder os til at se dig” afslutter Danmarks Veganske Forening.

Arrangementet foregår den 2. maj fra 18.00-22.00.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply