Kyrie Irving om sin investering i vegansk kødfirma: “Det hjælper mig kun med at præstere bedre som en atlet”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere i dag skrev vi her på Veganerforlivet.dk, at en række store og tidligere sportsstjerner har investeret i det veganske kødfirma Beyond Meat. Blandt dem var basketballspilleren Kyrie Irvring og han mener, at det er med til at gøre ham bedre.

“Beyond Meat er det bedste jeg kunne være en del af og det hjælper mig kun med at præstere bedre som en atlet.” – Kyrie Irving

“Efter at have spillet mængden af ​​de kampe jeg gør, efter at bruge den mængde tid jeg bruger på at komme mig og det at jeg træner så meget som jeg gør, kræver det en meget specifik kost,” siger Celtic-spilleren Kyrie Irving ifølge Plant Based News.

“Jeg var ikke altid den højeste eller mest talentfulde atlet, så jeg var nødt til at arbejde på det og i færd med at jeg har arbejdet på mit spil, har jeg brudt fri og har gjort mere end det der var forventet af mig,” fortsætter han.

“Beyond Meat er det bedste jeg kunne være en del af og det hjælper mig kun med at præstere bedre som en atlet. Jeg var ikke altid den højeste eller mest talentfulde atlet, så jeg var nødt til at arbejde på det og i færd med at jeg har arbejdet på mit spil, har jeg brudt fri og har gjort mere end det der var forventet af mig,” fortsætter han.

“Jeg er virkelig glad for at være en del af Beyond Meat – et firma der vokser eksponentielt og gør det på en måde, som ikke kun forbinder folk med god mad, men også til et utroligt fællesskab” afslutter han.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply