Lewis Hamilton beskylder kød-industrien for tortur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganeren Lewis Hamilton har delt en stærk besked med hans knap ni millioner følgere på Instragram. Formel 1 verdensmesteren afslørede i september sidste år, at han er blevet veganer efter han så dokumentaren What the health.

Siden da har han flere gange udtalt sig om den veganske sag og de etiske, miljømæssige og helbredsmæssige fordele ved at droppe animalske produkter.

Nu er Hamilton på pletten igen, hvor han denne gang langer ud efter kødindustrien og beskylder dem for tortur af dyr. “Dyr har værdier, som meget få mennesker har. Vi vender det blinde øje til for den smerte og tortur vi fører dyr igennem,” skriver han i et opslag på Instagram.

Han tilføjer: “Hver bid af kød, kylling eller fisk du spiser, hvert stykke læder eller pels er kommet fra et dyr, som er blevet tortureret, taget væk fra dens familie og brutalt slået ihjel,” fortsætter racerkøreren sit opslag.

“Vi har alle et valg at tage og hvis du har det godt med det, så er det sådan du er, men jeg vælger kærlighed, at være bevidst om hvad jeg støtter og jeg nægter at støtte virksomheder, som medvirker til drab og tortur af dyr,” lyder det videre fra ham.

Verdensstjernen har senere fulgt op med endnu et opslag på Instragram, hvor han viser en grisemor i en skraldespand med sine unger. På billedet står der følgende tekst: “En mor og hendes babyer smidt væk som skrald. Deres rettigheder blev aldrig overvejet, deres liv var aldrig deres til at leve. Dette er prisen af bacon.”

Hamilton følger op med sin egen kommentar til opslaget og et klart budskab. “Vi har alle en stemme. Jeg har denne platform, så ikke at bruge den korrekt vil være forkert af mig. Ingen er perfekte, det er jeg i den grad heller ikke, men dette sker faktisk hver eneste dag for så mange dyr verden over. Det er derfor jeg har besluttet at gå over til en vegansk plantebaseret kost, som jeg har været på i over et år nu. Ja det er hårdt, der er aldrig noget der er nemt, men det seneste år har jeg aldrig haft det bedre en jeg har nu,” skriver han..

Se opslagende herunder:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply