Lewis Hamilton: “Jeg ville ønske jeg var blevet veganer noget før”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lewis Hamilton blev veganer i 2017 efter han så What The Health. Nu fortæller han, at han ville ønske han var blevet veganer noget før.

“Jeg er sundere og gladere end jeg nogensinde har været før. Jeg ville ønske jeg var blevet veganer tidligere” siger verdens bedste racerkører ifølge Vegan News.

Lewis Hamilton er ikke den første til at ønske han var blevet veganer langt tidligere. Det gav Mike Tyson også for nyligt udtryk for.

Formel 1-racerkøren tilføjede også, at han får rigeligt med protein på en plantebaseret kost.

“Folk siger ‘åh jeg har brug for protein, så det er derfor jeg aldrig kan blive veganer’. Jeg får rigeligt med protein på min kost, og jeg har endda øget min muskelmasse” tilføjede han.

Vandt stort racerløb i Kina

Tidligere i år vandt veganeren Lewis Hamilton et stort racerløb i Kina. Han har tidligere givet udtryk for, at hans skifte til en vegansk livsstil har gjort ham til en bedre racerkører. Læs historien om da han vandt et stort racerløb i Kina tidligere i år lige her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply