Macklemore: “Det er nu vi skal handle på klimaforandringerne”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den verdenskendte musiker, Macklemore, afslørede for nylig på Snapchat, at han ikke har spist i kød i 30 dage, fordi han vil være sundere.

Men Macklemore, der virker til at være ved at blive veganer, underlader måske ikke kun kød på grund af sundheden. Meget tyder på han ikke vælger at spise kød på grund af klimaet også.

“Vi skal have ren luft og rent vand, og vi bliver nød til at holde dem der forurener aller mest ansvarlige for det de gør” siger han ifølge Plant Based News med særlig henvisning til kødindustrien, som er direkte skyld i klimaforandringerne.

“Vi skal være sunde i 2019”

Det var for et par dage siden, at Macklemore afslørede på Snapchat, at han var stoppet med at spise kød. Her lagde han særligt vægt på, at det var for sundhedens skyld han havde droppet kødet. Det kan du læse mere om her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply