Er Macklemore ved at blive veganer? Selv siger han: “Jeg har ikke spist kød i 30 dage. Vi er sunde i 2019”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Macklemore ser ud til at være på vej til at blive veganer. Sangeren, med det almindelige navn Ben Haggerty, afslørede forleden på Snapchat, at han ikke har spist kød i 30 dage, fordi han gerne vil være sundere.

Han opfordrede også sine mange millioner følgere til at spise og være sundere i 2019. Macklemore lagde adskillige videoer ud på sin Snapchat, hvor han viste, han var ved at grille en burger. Men det var ikke en hvilken som helst burger. Der var nemlig ikke en bøf i bestående af kød, men en af planter.

I den anledning fortalte han så lidt om hvorfor han ikke ville spise kød mere og hvorfor han i i stedet grillede en planteburger. “Det er en smuk dag her i det nordvestlige Stillehav. Lige nu griller jeg, men jeg griller ikke kød. Det er rigtigt. Det her er grøntsager” sagde han i videoen.

Det handler om sundhed

“Det her det handler om sundhed” fortsatte han om det ikke at spise kød, men planter. “Jeg har ikke spist kød i 30 dage” afslørede han kort efter.

Macklemore opfordrede også sine mange følgere til blive sunde i 2019. “Jeg føler stadig det samme. Jeg har den samme vægt, men jeg har gjort det her for mig selv på grund af det lange løb, baby” sagde han med hentydning til, at man lever længere på en plantebaseret kost og med tanke på klimaet.

Vi ved ikke her på Veganerforlivet.dk om Macklemore er blevet hundrede procent veganer, men vi vil tage kontakt til ham for at høre mere om hans nye plantebaserede vej. Måske kan vi besøge ham og lave et interview med ham og så hjælpe ham lidt mere med det plantebaserede.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply