Mad: Canadas ældste restaurant-kæde tilføjer vegansk Beyond Meat-burger til menukortet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Canadas ældste restaurant-kæde har tilføjet en vegansk burger til deres menu i form af den plantebaserede Beyond Meat-burger. Restaurant-kæden hedder White Spot og har eksisteret siden 1928.

Den ældste restaurant-kæde i Canada, White Spot, moderniserer deres menu ved at få en vegansk burger fra Beyond Meat. De er blot en af mange over hele verden der får flere plantebaserede fødervarer på menuen, eftersom veganisme bliver mere og mere populært og normalt.

Burgeren kom til White Spot fordi den var blevet solgt andetsteds i Canada over 90.000 gange på 72 timer. White Spot har fået burgeren på menuen, fordi de vil tilpasse sig til efterspørgslen fra kunderne. Det er det grundlag White Spot har eksisteret på i mere end 90 år fortæller deres præsident Warren Erhart.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply