Mælke-farme i New Zealand bliver lavet om til avocado-plantager

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er mejeri-industrien endelig ved at forsvinde? Et stigende antal farme i New Zealand bliver nu lavet om til plantager med avocadoer, som er en meget populær plantebaseret fødevare.

En stor række gårde i New Zealand bliver lavet om til avocado-plantager, fordi behovet for avocadoer er stærkt stigende. Dertil er behovet for mælk og dertil-relaterede produkter stærkt faldende. Og den udvikling ventes kun at fortsætte med endnu højere hast i de kommende mange år.

New Zealands klima er ideelt til at dyrke avocadoer. Derfor er flere mælkeproducenter begyndt at omlægge deres forretning til en plantebaseret en af slagsen.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply